MEAT 'N' GREEK ÜBACH-PALENBERG

MEAT 'N' GREEK ÜBACH-PALENBERG Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 200 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Meat 'n' Greek Übach-Palenberg. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 19:33 Gut… wie immer
17 apr 2022 om 20:15 Gut… wie immer
29 mrt 2022 om 20:03 Frites mochten wat warmer!!!!!
6 mrt 2022 om 8:34 Was wel eens lekkerder. Koude friet en minder smaak aan het vlees.
27 feb 2022 om 16:34 Top !
25 feb 2022 om 21:43 19:29 besteld 21:29 bezorgd. Grote Pita Gyros en een stukje gepaneerde schapen kaas, 2 uur bezorgtijd, serieus? Eten was uiteraard steenkoud. Hiernaast ook erg zoutig en vlees bevatte veel vetstukken. Hier niet bestellen.
19 feb 2022 om 21:32 Eten besteld en het zou 40 minuutjes duren maar hebben 2,5 uur gewacht! We hadden een feestje en konden niet vertrekken omdat ons eten maar niet kwam terwijl we ruim op tijd besteld hadden. Eten was ook nog koud! Uiteindelijk was het eten ook n
13 feb 2022 om 19:10 Heerlijk gegeten! Precies op de afgesproken tijd! Vriendelijke bezorger. Portie was ruim voldoende
10 feb 2022 om 21:27 Eten was lekker maar wel een halfuur later dan de aangegeven tijd.
22 jan 2022 om 20:20 Het vlees was goed op temperatuur ondanks de grotere afstand. Super gebakken, zeer mals. We zullen zeker nog eens bestellen.
7 jan 2022 om 19:39 Ich bin Meat & Greek Fan Nummer eins aus Holland :-)
29 nov 2021 om 8:47 3e keer in een jaar dat ik na 2 uur nog steeds geen eten heb ontvangen. Contact opgenomen met restaurant en blijkt het voor de 3e keer vergeten te zijn. Om kwart voor 4 eten besteld en om kwart voor 7 bezorgd. Echt geen zin meer in